Friday, 24 February 2012

AKHIR ZAMAN? Ilustrasi lucah vs Gambar Seksi Menggoda TERMURAH RM1.50 setiap hari?Sempena hari jumaat yang mulia ini,penghulu segala hari....Kami bawakan secara eksklusif kepada anda semua,sebuah nota yang dapat kita HAYATI bersama dengan sepenuh PENGHAYATAN.... Tajuk yang agak mendebarkan dan menimbulkan rasa ingin tahu pembaca sekalian...
‘AKHIR ZAMAN? Ilustrasi lucah vs Gambar Seksi Menggoda TERMURAH RM1.50 setiap hari?’

Pada awal minggu ini (21.2.2012), masyarakat Malaysia sekali lagi dikejutkan dengan maklumat bahawa buku kanak-kanak Where Did I Come From yang mengandungi ilustrasi lucah. Sehinggakan akhbar harian metro yang selalu menyiarkan gambar seksi artis menggoda setiap hari TURUT kononnya berpesan bahawa Ibu bapa yang mempunyai anak di bawah usia 12 tahun perlu waspada kerana mereka mungkin terdedah kepada pengetahuan seks melalui sebuah buku yang dijual secara terbuka di kedai terkemuka di seluruh negara.

Hasil pemeriksaan Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah mendapati, buku berkenaan mempunyai isi kandungan yang tidak sepatutnya dibaca kanak-kanak selain paparan ilustrasi gambar bogel menunjukkan orang dewasa melakukan hubungan kelamin. Berharga RM39.80 senaskhah, buku bertajuk ‘Where Did I Come From’ itu dipercayai diimport dari luar negara dengan cetakan lebih dua juta sejak 1997. Ilustrasi lucah melampau yang menunjukkan bagaimana hubungan kelamin berlaku, ditambah penerangan lengkap kaedah hubungan intim, buku berkenaan juga menerangkan selok-belok perlakuan seks orang dewasa. Paling mengejutkan ialah terdapat petikan di dalam buku berkenaan yang menceritakan secara terperinci bagaimana hubungan kelamin berlaku termasuk menyatakan bagaimana perasaan pelaku ketika mengadakan hubungan intim itu.

T.A.H.U.K.A.H. A.N.D.A??? MANA SATUKAH yang LEBIH PANTAS MEMBERI IMPAK NEGATIF KEPADA kanak-kanak???? Buku ilustrasi lucah itu atau paparan GAMBAR REAL Seksi Menggoda TERMURAH RM1.50 setiap hari?
Sudah tentu anda semua akan mengatakan GAMBAR REAL SEKSI MENGGODA???

T.A.H.U.K.A.H. A.N.D.A??? Pada tarikh 21.2.2012 (tarikh yang sama keluarnya berita mengharamkan buku ilustrasi lucah),akhbar Utusan Malaysia menerusi sisipan Kesihatan telah menyiarkan satu gambar AKSI DI RANJANG??? Gambar mat salleh beraksi manja telah ditayangkan secara rasminya di akhbar utusan malaysia bertarikh 21.2.2012. Gambar itu kami paparkan dalam nota ini dan telah Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah ‘tutup sebahagiannya’ dari dilihat semua. Sekiranya anda atau saudara-mara anda memiliki akhbar tersebut, sila lihat dan baca akhbar itu yang tertulis tajuk ‘Mati pucuk malam pertama’.Akhbar semurah RM1.50 itu membincangkan mengenai malam pertama, ayat-ayat berunsur lucah pada tajuk kecil ‘tekanan’,ayat-ayat mengenai alat kelamin,klimaks, dan pelbagai lagi ayat-ayat lain yang AMAT MENDUKACITAKAN. BAGAIMANA JIKA akhbar semurah RM1.50 yang memaparkan aksi jijik ini di baca oleh anak-anak anda sendiri? Atau mungkin anak-anak anda menggunting gambar real aksi jijik itu dan dilekatkan di almari mereka?
PEERSOALANNYA....Mengapakah pihak yang kononnya BERTANGGUNGJAWAB tetapi langsung tidak melakukan TANGGUNGJAWAB itu bergelut mengharamkan buku ilustrasi lucah itu TETAPI mereka membiarkan sahaja gambar real aksi di ranjang ini? Mengapa tiada seorang pun pihak yang tampil ke hadapan membuat aduan ini? Akhbar yang menyajikan Gambar Seksi Menggoda TERMURAH RM1.50 setiap hari itu tersebar meluas di seluruh Malaysia TANPA PENGAWASAN??? Akhbar HARIAN METRO,UTUSAN,KOSMO,BERITA HARIAN dan seangkatan dengannya,
semuanya sama sahaja....2 kali 5......5 kali 2.......

ALANGKAH LEBIH BAIK sekiranya mereka mengharamkan buku ilustrasi lucah itu DISERTAI dengan MENGHARAMKAN syarikat akhbar daripada menayangkan gambar-gambar real seksi??? Adakah semata-mata ingin menghumbankan lebih ramai umat Islam ke neraka membuatkan mereka tidak henti-henti menyiarkan gambar perilaku manusia beraksi seksi menggoda? Tidak puaskah mereka beraksi SEKSI di dunia ini sedangkan SEKSA neraka sentiasa menanti mereka? Dimanakah terletaknya akal fikiran mereka? Adakah di lutut atau di kasut atau mungkin tepat sekali akal mereka kini di loji tahi???? 
Renung-renungkanlah.....


Firman ALLAH SWT yang bermaksud: Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum sehingga mereka mengubah keadaan yang ada pada diri mereka sendiri.
(Surah Ar-Ra’d,ayat 11)

Cukuplah sekadar sini sahaja maklumat yang dapat kami khabarkan kepada anda semua, kami tidak mahu berbicara dengan panjang lebar lagi kerana setiap maklumat yang kami ceritakan kepada anda,sudah tentu mengejutkan anda dari lamunan tidur duniawi.Akhir kata dari kami,persiapkan diri anda dengan bekalan yang mencukupi menuju ke akhirat.

Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa hadir setiap waktu memberi peringatan,
Peringatan kami diiringi setiap maklumat penuh debaran dan kejutan,
Lebih ribuan manusia mengenali kami di setiap negeri dari Sabah hingga Kelantan,
Penulisan buku dan perkhidmatan sms dari kami kepada ahli serius satu kelebihan dan kenikmatan,
Disusuli penyerapan ke akaun rahsia kami penerus riwayat sambungan ilmu umpama sebuah jambatan,
Sehingga ada yang mula menyahut salam peringatan kami dan menyebarkannya bahawa kami ayam tambatan,
Maka terhasillah ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang berkualiti tersusun dalam satu ikatan,
Ilmu yang tersemat di dada menjadi panduan menentang sebarang anasir kejahatan,
Walaupun musuh kami ada segelintir pendengki hadir bersikap seperti manusia dirasuk syaitan,
Padahal golongan pendengki itu tidaklah ramai pengikut kerana niat mereka salah sukatan,
Komen golongan pendengki itu umpama mewarisi otak budak-budak belum berkhatan,
Atau memang pendengki tidak faham bahasa dan pemalas membaca kerana datang dari hutan?
Bukankah diam itu lebih baik daripada bersikap kurang ajar menentang salam peringatan???
Renung-renungkanlah!!!

Artikel ini ditulis khas untuk tatapan umum dengan kerjasama website Brigade Zameer Fisabilillah.
Sumber maklumat dan hasil rujukan dari Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah
www.salamperingatanfisabilillah.blogspot.com
www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com
www.ilmuakhirzaman.blogspot.com
###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###

Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan.

Kami ceritakan kepada anda satu cerita yang jarang diberitahu oleh guru anda semasa di bangku sekolah,amat jarang diberitahu oleh pensyarah anda semasa di IPT,amat jarang diberitahu oleh ustaz/ustazah yang anda kenali,amat jarang dikaji oleh ulamak di sekeliling anda…..

Berita dari Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa terawal berbanding media massa anda.Berita dan maklumat dari Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa BERKUALITI kerana maklumat yang kami dedahkan, memakan masa 3 tahun lebih baru disiarkan didada akhbar anda. Jika berita yang anda dengar dari kami pada tahun 2011,kemungkinan tahun 2014 baru disiarkan di dada akhbar…Itu pun belum tentu lagi syarikat akhbar anda dapat menyiarkannya kerana kemungkinan bakal tenggelam di telan bumi kesan impak besar yang dinanti-nantikan oleh anda (terutama kepada sesiapa yang tidak mengikut suruhan ALLAH SWT) pada tahun 2011,2012 dan 2013.

Anda bakal menyesal sekiranya terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Penyesalan anda telah pun berlaku tahun lepas dan terlalu banyak maklumat rahsia yang kami dedahkan di internet telah digodam oleh zionis dan sekutunya kerana mereka dalam ketakutan di saat kami bongkarkan rahsia-rahsia tersebut. Hasil mesyuarat tergempar Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah pada 21.12.2011, sukacitanya kami ingin memaklumkan kepada anda semua bahawa pendaftaran keahlian dibuka kembali mulai 22.12.2011.Cara Pendaftaran Menjadi Ahli Serius Brigade Zameer Fisabilillah Di Akhir Zaman? Sila klik dan baca http://www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com/2011/12/cara-pendaftaran-menjadi-ahli-serius.html

Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa memberi sepenuh komitmen kepada insan yang rajin membaca dan insan yang komited menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah untuk melayakkan insan tersebut memasuki akaun rahsia kedua milik penuh Brigade Zameer Fisabilillah serta tidak ketinggalan mengikuti pendedahan maklumat kami.

“ILMU RAHSIA itu hanya WAJAR dipelajari di kalangan insan yang serius berhajat ingin mempelajarinya sahaja,Ilmu itu amat SUKAR dihayati sekiranya di dalam hati anda semua masih ada sifat malas@dengki@suka memfitnah@suka berkurang ajar,
TETAPI ilmu itu akan menjadi sesuatu yang MUDAH DIHAYATI sekiranya anda semua serius ingin memahami ilmu tersebut....Di dalam 1001 rahsia ilmu itu,terselit lagi lapisan berganda 1001 ilmu rahsia yang lebih mencengkam minda.”kata-kata Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah.Sedar akan hakikat ini,maka Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah dengan pantas mewujudkan AKAUN RAHSIA KEDUA bagi membolehkan ahli serius memahami ILMU AKHIR ZAMAN dengan lebih mendalam tanpa gangguan anasir-anasir pelesit manusia bertopengkan syaitan.

Sudah bersiapsediakah anda untuk menerima kenyataan bahawa teknologi ciptaan agen dajjal SEMAKIN TIBA KE PENGAKHIRANNYA?Kawasan sekitar negara Amerika Syarikat,India,Kanada,Iceland,Pakistan,Scotland,Philadelphia dan negara lain kini dilanda hujan lebat dan banjir yang teruk.Gunung Berapi Katla di Iceland hanya menanti masa sahaja untuk meletus setelah 93 tahun mendiamkan diri dan kali terakhir meletus pada tahun 1918.

Pada 12.7.2011,kita sekali lagi dikejutkan dengan gempa bumi 3.7 magnitud menggegarkan Kinabatangan,Sabah jam 10.28pagi. Kata-kata Brigade Zameer Fisabilillah 2 hari lalu tanpa di duga terbukti kini.Kami sekali lagi berjaya menangkis hujahan golongan munafik di luar sana yg berkata ‘TANAH NUSANTARA KONONNYA SELAMAT’. Bagi kami,MEREKA ITU CUBA MEMBAWA AJARAN SESAT KEPADA ANDA SEMUA.Selamatkan diri anda semua dari terpengaruh dengan idealogi mereka!ALLAHUAKBAR

Biarkan orang lain dalam kegelapan,terpesona atau cemas melihat sesuatu kejadian berlaku,bagi orang yang bijaksana hanya diterima dengan senyuman kerana dengan ilmunya dia mengetahui bahawa hal yang bakal berlaku pasti tetap akan berlaku dengan kekuasaanNYA.

Adakah anda semua ternanti-nanti pendedahan maklumat dari kami pada hari yang seterusnya?ATAU anda sekadar membaca kemudian umpama masuk telinga kanan keluar telinga kiri?Perlu diingatkan kepada semua,kebanyakan maklumat rahsia tidak kami dedahkan secara umum&maklumat tersebut kami abadikan di dalam buku kami dan hanya khas untuk ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius & ingin membacanya sahaja layak kami berikan.

Masihkah anda semua ingat? Page kami dulu dalam tempoh sebulan pertama sudah mencecah melebihi 10,000 orang LIKE? Sudah tentu jika kami inginkan sedemikian,kami buatkan perkara yg sama seperti pada page ini....TETAPI kami TIDAK MAHU,MALAHAN KAMI TIDAK HAIRAN jika setiap sebulan ada 10,000 orang LIKE..BAGI KAMI,TIADA GUNANYA KUANTITI SEKIRANYA KEHADIRAN ANDA SEMUA DI SINI TIADA KUALITI&ANDA BERSIKAP KURANG AJAR DGN KAMI

Mengapa ANDA malas menyebarkan maklumat kami,menyarankan masyarakat sekeliling anda menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah&menyarankan mereka membaca isian buku kami? Ingatlah,sekiranya anda tidak menyebarkannya,kami tidak rugi sesuatu pun,TETAPI ANDALAH YANG SEBENARNYA RUGI...SUATU HARI NANTI MEREKA AKAN TAHU JUGA MAKLUMAT KAMI cuma kemungkinan ketika itu mereka sudah terlewat 4 tahun & jauh ketinggalan ke belakang!

T.A.H.U.K.A.H ANDA? Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah berjaya membuatkan zionis kini terpaksa berfikir 1001kali sama ada zionis ingin mendelete segala page milik penuh Brigade Zameer Fisabilillah pada tahun 2012 ini atau membiarkan sahaja. Semenjak tahun 2010 lagi, page kami di delete zionis kerana dianggap membawa KAJIAN BODOH. Kini sudah tahun 2012, zionis terpaksa tunduk malu terdiam seribu bahasa tatkala pelbagai maklumat yang kami bentangkan pada tahun 2010 itu,semakin menjadi kenyataan bermula tahun 2011 sehingga kini. Paling mendebarkan jiwa anda semua ialah kajian kami semakin terbukti dan TIADA SATU PUN KATA-KATA KAMI PALSU. Seandainya zionis bertindak kolot dengan mendelete segala page Brigade Zameer Fisabilillah sudah tentu mengakibatkan diri mereka sendiri rugi kerana tidak dapat membaca maklumat harian Brigade Zameer Fisabilillah pada masa akan datang yang semakin mencengkam minda dan semakin terbukti pada tahun ini. Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah tidak lagi hairan sekiranya page kami di delete kerana kami telah berpengalaman lebih 3 tahun dan lebih 3 page kami telah di delete zionis. Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sememangnya telah membuat pelbagai persediaan dan strategi tercanggih seandainya page kami di delete oleh zionis dan kafir laknatullah. Buktinya semakin realiti tatkala page kami di delete zionis namun zionis masih tidak dapat delete akaun rahsia pertama dan akaun rahsia kedua kami sehingga kini (memandangkan mereka tidak tahu,mereka tidak layak memasuki akaun rahsia dan mereka bukanlah di kalangan bakal ahli serius yang kami cari). Maka para ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah tidak perlulah terlalu khuatir sangat seandainya page "Salam Peringatan Fisabilillah" dan "Ilmu Akhir Zaman" di delete zionis laknatullah kerana walau page ini di delete, kita masih boleh berinteraksi melalui mesej ke akaun rahsia kedua,masih mendapat perkhidmatan sms setiap hari dan masih kekal mendapat maklumat terkini dengan pantas. Walaupun sudah 3 page lama kami di delete zionis memandangkan Brigade Zameer Fisabilillah mempunyai pelbagai idea hebat,cetusan minda ke arah kesedaran dan Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda. Namun kami masih kekal wujud berdiri teguh dengan keizinan ALLAH SWT serta kami masih sentiasa hadir memberi peringatan termasuk membantu saudara-saudari memahami isu akhir zaman dengan lebih mendalam menerusi akaun rahsia kedua milik rasmi Brigade Zameer Fisabilillah yang hanya di kalangan ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah sahaja yang layak masuk setelah mengesahkan nombor keahlian. Jutaan terima kasih kepada mereka yang sentiasa rajin membaca kesemua tulisan Brigade Zameer Fisabilillah semenjak tahun-tahun lalu sehingga kini. Walaupun pada tahun 2010 page kami telah didelete zionis,namun kami masih berdiri teguh menyebarkan SALAM PERINGATAN dengan keizinan ALLAH SWT. Tentera kafir laknatulllah itu telah delete satu page kami pada oktober 2010,kemudian kami gantikan page baru,namun masih di delete zionis. Kini sudah tiga page kami di delete zionis dan kami bangun bangkit kembali dengan menggandakan page kami sejumlah tiga page dan tiga website sehingga ke hari ini.....Sekiranya pada tahun 2012 ini,zionis ingin delete kesemua page dan website kami,maka Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah akan MENINGKATKAN BILANGAN ANGGOTA SERTA MENGGANDAKAN BILANGAN PAGE KAMI DAN WEBSITE DUA KALI GANDA LEBIH BANYAK BERBANDING MASA KINI SEBAGAI PETANDA BAHAWA KAMI TIDAKLAH GENTAR terhadap pasukan zionis itu!ALLAHUAKBAR!!!!!!!!! ALLAHUAKBAR!!!!!!!!! ALLAHUAKBAR!!!!!!!!!
  
Waktu yang anda semua cuba meminta tanpa anda sedari semakin hampir,paling mengejutkan ialah KAJIAN KAMI SEMAKIN TERBUKTI DAN TIADA SATU PUN KATA-KATA KAMI PALSU.Kami abadikannya di dalam buku dan hanya layak dibaca oleh ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sesiapa yg sudah membacanya,sudah tentu anda mendapat satu pemikiran baru yang amat mustahil difikirkan oleh orang lain. Hanya insan tertentu yang ditakdirkan ALLAH SWT sahaja yang bakal merasai kelainannya setelah menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Ahli diajar apa yang tidak diketahui oleh kebanyakan masyarakat di sekeliling anda KERANA mereka semua sudah dibuai nikmat duniawi dajjal sehingga mereka terlupa tujuan kehidupan mereka sebenar di dunia ini.

Sudah tiba masanya ANDA menyesali kesilapan lalu kemudian segera menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sudah tiba masanya ulamak&pemimpin sekular duduk bersama kami serta MENGHARGAI MAKLUMAT KAMI SEBELUM TIBA HARI PENYESALAN BAGI MEREKA.Sekiranya mereka masih berdegil,HARI YANG TIDAK MEREKA SANGKA BAKAL MENJELMA TIDAK LAMA LAGI.Sudahkah anda mengajak mereka membaca maklumat kami? Mengapa anda masih melengahkannya?

Sila ikuti 2 page terbaru kami pada tahun ini di Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436
https://www.facebook.com/pages/Ilmu-Akhir-Zaman/242395085770673
Lebih banyak video yang kami bekukan daripada muncul di Youtube,layari video tambahan kami di
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436?sk=app_2392950137

Sudah tiba masanya kami mencipta satu sistem khas yang memudahkan anda mendapat maklumat bermanfaat dari kami sekiranya facebook kami di tutup oleh zionis dan sekutunya yang banyak kutu syaitan atau laman web kami di godam oleh golongan yang memendam rasa dendam,hasad dengki,suka memfitnah dan munafik.Apakah sistem tersebut?Mahukah anda mengetahuinya? Kami memperkenalkan kepada anda,sistem perkhidmatan sms dari kami. Dapatkan maklumat hanya di hujung jari anda,Jadilah orang pertama menerima berita terkini setiap hari Brigade Zameer Fisabilillah!Langganilah segera,dunia sudah akhir zaman…

Sekiranya anda menganggap kami cuba menipu anda,teruskanlah menanti disini dan biarkanlah masa berlalu pergi.Anda akan merasai kelainannya dan anggapan anda itu 100% meleset sama sekali kerana apa yang kami katakan kini bukannya satu penipuan dan omong kosong.Anda juga akan rasa terkejut apabila mendapat tahu bahawa ilmu yang kami sebarkan jauh lebih berharga dari rokok@peralatan mekap anda yang bernilai puluhan ringgit,jauh lebih bernilai dari telefon bimbit milik anda yang bernilai ratusan ringgit,jauh lebih berbeza dari televisyen plasma anda yang bernilai ribuan ringgit,jauh lebih bermanfaat berbanding harga kenderaan anda yang bernilai puluhan ribu ringgit,jauh lebih penting berbanding harga rumah anda yang bernilai ratusan ribu ringgit….Renung-renungkanlah

AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca…SILA LAYARI WEBSITE DAN BACA
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626
http://www.facebook.com/notes/ilmu-akhir-zaman/nasihat-brigade-zameer-fisabilillah-kepada-semua-sebelum-menuntut-ilmu-rahsia/242670269076488 

Group 'Unit Khas Brigade Zameer Fisabilillah' ditubuhkan bertujuan sebagai langkah persediaan kedua sekiranya page asal kami ini di delete oleh Zionis.Anda digalakkan mengajak seramai mungkin rakan-rakan anda menyertai unit khas Brigade Zameer Fisabilillah dan mengikuti maklumat terkini dari kami pada page "Salam Peringatan Fisabilillah" dan "Ilmu Akhir Zaman" setiap hari/minggu/bulan....Sila layari pautan website http://www.facebook.com/groups/121936451231137


Sila hayati isian puisi ini dengan mata hati anda semua !!! Puisi ini dipetik dari buku pertama pada tahun 2010 terbitan Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah. SILA KLIK http://youtu.be/lDEM_DXZJEQ

###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###

>>>Anda bakal MENYESAL sekiranya masih melengahkan masa MEMBACA kesemua maklumat dari Pasukan Perisikan Profesional Brigade Zameer Fisabilillah dan Anda bakal KETINGGALAN sekiranya masih melengahkan masa untuk MENDAFTAR sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah<<<
###Sila klik butang SHARE di bawah untuk share maklumat ini bersama rakan-rakan anda, apalah gunanya jika anda mendapat maklumat bermanfaat ini tetapi anda terlupa untuk menyebarkannya kepada orang ramai###
##Sila klik butang LIKE pada segala statement,nota,gambar,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa anda telah habis melaksanakan tugas membaca dan bukti bahawa anda bukan seorang pemalas##
###ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!###

*Notis Peringatan: Sepanjang anda membaca segala penulisan Brigade Zameer Fisabilillah ini, elakkan diri anda daripada terpengaruh dengan komen-komen dari insan yang dengki terhadap page Salam Peringatan Fisabilillah. Anda dinasihatkan supaya tabahkan hati anda daripada terpengaruh dengan dakwaan jijik segelintir pihak. *

*Berita TERKINI!!!Mengikut kajian yang dijalankan oleh Bahagian Kawalan Pasukan Perisikan BRIGADE ZAMEER FISABILILLAH,dianggarkan hampir 3 orang MERANA akibat kena BLOCK dari page ini setiap hari memandangkan mereka lebih suka kurang ajar BERBANDING BANYAK MEMBACA SEGALA TULISAN KAMI.Adakah anda hadir di sini utk menambahkan statistik itu?Cubalah jika berani..Dalam hanya 1saat,kami akan block anda tanpa anda diduga*

*Pasukan perisikan Brigade Zameer Fisabilillah akan memantau setiap komen demi mengelakkan golongan pendengki dan golongan pemalas hadir ke page ini.Anda semua tidak perlulah risau kerana kadangkala kami akan biarkan golongan pendengki komen jijik di page kami.Kemudian selepas 24 jam kami akan block golongan pendengki itu.Sila pastikan diri anda tidak terpengaruh dengan ajaran sesat yang disebarkan oleh golongan pendengki itu.Kebiasaannya,page kami ini akan dipantau oleh Unit Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah yang akan serta-merta block golongan pendengki dalam tempoh tidak sampai 24 jam.*

>>> PENGUMUMAN! Segala sesi soal jawab hanya di akaun rahsia kedua milik rasmi Brigade Zameer Fisabilillah, sila salurkan soalan bernas anda setelah bergelar ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah!!!Memandangkan bilangan insan yang LIKE page ini semakin meningkat saban hari, sukacitanya kami ingin memaklumkan kepada anda,sebarang sesi soal jawab boleh disalurkan menerusi mesej ke AKAUN RAHSIA KEDUA milik rasmi Brigade Zameer Fisabilillah.Perlu diingatkan bahawa hanya ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah yang telah berjaya memasuki ke akaun tersebut sahaja yang akan kami berikan tumpuan lebih. Bayangkan, page ini dikelolakan oleh Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah yang mempunyai bilangan seramai 5 orang serta masing-masing sibuk dengan urusan lain dan kadangkala tidak selalu online. Jika difikirkan secara logik akal, sudah tentu kami tidak sempat menjawab soalan yang ditanyakan oleh lebih 6160 jiwa yang like page Salam Peringatan Fisabilillah ini. Maka ada baiknya, kami mewujudkan akaun rahsia kedua yang lebih sistematik,kepada sesiapa yang ingin bertanya soalan, sila pastikan anda telah mengikuti langkah-langkah untuk menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah serta sila beratur mengikut giliran anda sebelum memasuki akaun rahsia kedua kami.SETIAP ORANG BERHAK UNTUK BERTANYA,KAMI SUDI MELUANGKAN MASA MENJAWAB SOALAN ANDA DI AKAUN RAHSIA KEDUA...Kepada insan yang baru hadir & ternganga di sini,anda tidak layak memasuki AKAUN RAHSIA KEDUA kami kerana anda tidak membaca semua nota kami. Semoga anda TIDAK MELENGAHKAN MASA MEMBACA SEGALA TULISAN KAMI DARI AWAL HINGGA AKHIR sebelum tibanya hari tanpa teknologi.Kata-kata Brigade Zameer Fisabilillah bahawa teknologi bakal hancur mulai sekarang semakin terbukti hari demi hari. Anda TIDAK DIGALAKKAN hadir ke sini jika sekadar mahu GALAK komen jijik mengejar populariti!

>>>AMARAN! Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sememangnya telah membuat pelbagai persediaan dan strategi tercanggih seandainya page kami di delete oleh zionis dan kafir laknatullah. Buktinya semakin realiti tatkala page kami di delete zionis namun zionis masih tidak dapat delete akaun rahsia kami sehingga kini (memandangkan mereka tidak tahu,mereka tidak layak memasuki akaun rahsia dan mereka bukanlah di kalangan bakal ahli serius yang kami cari). Maka para ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah tidak perlulah terlalu khuatir sangat seandainya page "Salam Peringatan Fisabilillah" dan "Ilmu Akhir Zaman" di delete zionis laknatullah kerana walau page ini di delete, kita masih boleh berinteraksi melalui mesej ke akaun rahsia kedua,masih mendapat perkhidmatan sms setiap hari dan masih kekal mendapat maklumat terkini dengan pantas. Walaupun sudah 3 page lama kami di delete zionis memandangkan Brigade Zameer Fisabilillah mempunyai pelbagai idea hebat,cetusan minda ke arah kesedaran dan Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda. Namun kami masih kekal wujud berdiri teguh dengan keizinan ALLAH SWT serta kami masih sentiasa hadir memberi peringatan termasuk membantu saudara-saudari memahami isu akhir zaman dengan lebih mendalam menerusi akaun rahsia kedua milik rasmi Brigade Zameer Fisabilillah yang hanya di kalangan ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah sahaja yang layak masuk setelah mengesahkan nombor keahlian. Jutaan terima kasih kepada mereka yang sentiasa rajin membaca kesemua tulisan Brigade Zameer Fisabilillah semenjak tahun-tahun lalu sehingga kini. Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah...

PERHATIAN!!!Anda DIGALAKKAN membaca setiap maklumat yang kami berikan SEJAK DULU HINGGA KINI supaya anda lebih mudah memahami,Anda juga TIDAK DIGALAKKAN hadir ke sini jika berniat GALAK sekadar mahu MENGALAK komen jijik mengejar populariti. Buruk padahnya sekiranya anda mengganggu kententeraman insan yang sudah lama menetap di zon Brigade Zameer Fisabilillah.
Tiga Golongan Selepas Membaca NOTA BERMANFAAT Ini
Selepas anda membaca nota ini, anda berhak memilih anda golongan yang mana seperti tertera di bawah.Tiga golongan manusia selepas membaca artikel ini:

1) golongan yang suka share nota ini kepada semua MANUSIA
Sila klik butang share di bawah nota ini. Segala kandungan bermanfaat boleh diambil untuk sebaran umum,simpanan, dan sebagainya.Awas!!!Jangan sesekali kerana anda ingin mengejar populariti sehingga suka copy paste dan letakkannya sebagai nota hasil penulisan anda sedangkan bukannya anda yang menulis dan mengkaji dengan lebih mendalam nota ini.Ingatlah,ALLAH memerhati segala yang anda lakukan dan Allah mengetahui niat tersembunyi anda itu.ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!
Anda umpama tanah. Walaupun hujan hanya turun seketika,anda telah memanfaatkannya sebaik mungkiin. Contohnya, tanah ini akan cepat-cepat mengambil manfaat dari air hujan yang turun sebentar tadi lalu menumbuhkan buah-buahan yang segar untuk kebaikan manusia sejagat.

2) golongan yang suka membantah ayat Al-Quran dan As-Sunnah
Golongan ini suka membantah sesuka hati seolah-olah dia sahaja yang betul. Padahal tanpa dia sedari, kadangkala dia bercakap secara membantah.Ingatlah,perselisihan itu akhirnya akan membawa kecelakaan kepada diri anda sendiri. Apa yang pasti,JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU, rajinkanlah dirimu mendekatinya sebelum kamu diiringi ke pusara....JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN DAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU...(hendak baca huraian lebih lanjut,sila baca sepenuhnya info pada page ini)
 Anda seumpama batu-batuan dan pasir.Walaupun hujan selalu turun, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku. Batuan tadi tetap kekal sebagai batuan serta tidak menumbuhkan sesuatu yang bermanafaat seperti buah dan sebagainya.

3)golongan yang masuk telinga kanan,keluar telinga kiri
Golongan ini akan memudaratkan dirinya sendiri tanpa dia sedari. Golongan ini walaupun tidak menentang Dakwah Islamiyyah itu contohnya, namun kehadiran mereka juga seolah-olah tidak dirasai oleh masyarakat, kerana mereka menjadi golongan yang tidak ada sensitiviti dan kesedaran untuk membangunkan ummah dengan wasilah Islam yang syumul.Ingatlah,anda boleh komen setiap statement dan nota kami,asalkan komen anda adalah komen motivasi bukannya komen yang bersifat membantah atau komen yang dikategorikan lari dari topik seperti yang telah berlaku sebelum ini.
Anda di ibaratkan seperti air kolam yang bertakung. Keadaan air ini tetap kekal sebagai air dan tidak membuahkan apa-apa hasil yang lain. Apabila hujan turun, air tadi hanyalah akan bertambah, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku.

###################################################################
EKSKLUSIF!!!Sebuah lagi kisah REALITI untuk DIHAYATI BERSAMA!!!!Sila baca sehingga habis KERANA anda mungkin salah seorang insan di kalangan ORANG RAMAI yang turut mengalami PERISTIWA AJAIB di bawah ini>>>

“Tipulah maklumat Brigade Zameer Fisabilillah itu,entah kajian haprak akhir zaman aper ntah yang dia buat,eh cammon ar,salam peringatan tu tak penting...Menyampah betul aku baca maklumat dari Brigade Zameer Fisabilillah,better aku layan cerita korea jer,lagi best...Tapi aku da gak curi-curi baca dan edit buku pertama Brigade Zameer Fisabilillah nih”, ujar salah seorang individu yang terkesima serta mengalami SIMPTOM MENGEJUT tatkala memasuki zon Brigade Zameer Fisabilillah.

Itulah di antara telahan dan tafsiran kolot masyarakat diluar sana tentang kewujudan Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah yang mendedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda. Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa membantu anda semua MEMAHAMI perkara yang sukar difahami oleh masyarakat di sekeliling anda kerana mereka semua sudah terkena suntikan virus yang dibawakan oleh agen dajjal melalui teknologi. Individu yang membuat tafsiran negatif itu, sedikit demi sedikit mula runsing tatkala bilangan insan yang hadir ketiga-tiga page milik penuh Brigade Zameer Fisabilillah SEMAKIN BERTAMBAH dan BUKANNYA SEMAKIN BERKURANG.

Individu kolot itu suatu ketika dulu pernah menciplak buku pertama Brigade Zameer Fisabilillah dengan edit gaya kebodohan otak kelas ketiga dan individu kolot itu pernah mengetuai satu kumpulan yang gemar memburukkan nama Brigade Zameer Fisabilillah di persada dunia.Hasil intipan yang dilakukan oleh Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah terhadap individu tersebut,individu tersebut telah bersara dari tugasan memburukkan nama Brigade Zameer Fisabilillah semenjak tahun lalu memandangkan taktik kotor individu tersebut tidak mendapat sambutan yang menggalakkan sehingga ke hari ini. Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah mendoakan semoga si individu kolot itu berubah dan si individu kolot itu harus menelan hakikat bahawa sebarang usaha untuk memburukkan nama Brigade Zameer Fisabilillah tidak akan berjaya selamanya.

Segala usaha negatif individu tersebut tidak berkesan langsung sehingga ke tahun ini. Dengan pertolongan Allah S.W.T., Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah telah menerima semakin banyak permohonan pendaftaran keahlian setiap hari dan kemungkinan besar boleh jadi bahawa tindakan kotor individu tersebut akhirnya terpalit ke mukanya sendiri.Ya, kerana setelah orang ramai membaca tulisan individu tersebut yang cuba memburukkan nama Brigade Zameer Fisabilillah yang sudah dikenali hampir 3 tahun,orang ramai cuba mengkaji dan memahami sejauh manakah taktik kotor yang diamalkan individu kolot tersebut.

Setelah orang ramai cuba membaca segala penulisan Brigade Zameer Fisabilillah dan memahami makna tersirat,akhirnya segala persoalan yang bermain di kotak pemikiran orang ramai tersebut selama ini mula terjawab setelah mereka mengetahui bahawa taktik kotor individu tersebut umpama mencerminkan bahawa individu kolot tersebut bersikap seperti kebudak-budakan dan umpama budak hingusan. Orang ramai yang telah membaca, akhirnya mula menyedari SALAM PERINGATAN dari Brigade Zameer Fisabilillah dan terus bertindak agresif dengan terus mendaftar untuk menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah, sekaligus bakal membawa diri mereka lebih mengetahui pelbagai maklumat kami di akaun rahsia pertama dan akaun rahsia kedua Brigade Zameer Fisabilillah.

Orang ramai itu tahu bahawa sebenarnya individu kolot itu sukar memahami sesuatu perkara yang membawa kebaikan.Orang ramai tersebut meninggalkan sikap taktik kotor individu kolot tersebut selamanya. Kesemua ORANG RAMAI terus mendaftar menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah dan pantas bertindak mengikuti langkah untuk memasuki akaun rahsia kedua Brigade Zameer Fisabilillah yang membolehkan mereka mendapat perkhidmatan sms setiap hari dari Brigade Zameer Fisabilillah. Kesimpulannya, ORANG RAMAI itu kini semakin bertambah ilmunya tatkala membaca buku Brigade Zameer Fisabilillah yang ORIGINAL serta memasuki akaun rahsia pertama dan kedua milik penuh Brigade Zameer Fisabilillah.Alhamdulillah, kini ORANG RAMAI tersebut berhajat untuk mendapatkan buku kedua ORIGINAL dari Brigade Zameer Fisabilillah yang telah berjaya berada di pasaran pada penghujung tahun 2011 lalu.

Sehingga kini,individu kolot tersebut masih gagal memasuki akaun rahsia pertama dan kedua milik Brigade Zameer Fisabilillah walaupun usahanya berkali-kali untuk menyelinap masuk ke akaun rahsia Brigade Zameer Fisabilillah akhirnya menemui jalan buntu kerana sikapnya yang terlalu kurang ajar dalam berkata-kata serta memandangkan individu kolot itu tidak tahu nombor keahlian, individu kolot itu tidak layak memasuki akaun rahsia dan individu kolot itu bukanlah di kalangan bakal ahli serius yang kami cari.

ORANG RAMAI tersebut akhirnya terfikir sesuatu lantas berkata, “Memang ada benarnya maklumat dari Brigade Zameer Fisabilillah. Jika pada pada bulan jun 2011 tahun lalu,page Salam Peringatan Fisabilillah ini hanya mendapat 100 pengikut sahaja,tetapi saya agak terkejut apabila melihat pada awal tahun 2012 ini,page Salam Peringatan Fisabilillah semakin ramai yang menyukainya dan meningkat melebihi 7000% bilangan yang membaca maklumat Brigade Zameer Fisabilillah. Kadangkala saya terfikir,jika berita dia tipu,sudah tentu ramai tidak suka,kini semakin ramai suka,itulah salah satu petanda yang perlu diterima akal bahawa segala maklumat Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa benar dan TIADA SATU PUN KATA-KATA PALSU.”Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan di akaun rahsia Brigade Zameer Fisabilillah.
#Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah#
###Sila klik butang SHARE di bawah untuk share maklumat ini bersama rakan-rakan anda, apalah gunanya jika anda mendapat maklumat bermanfaat ini tetapi anda terlupa untuk menyebarkannya kepada orang ramai###
##Sila klik butang LIKE pada segala statement,nota,gambar,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa anda telah habis melaksanakan tugas membaca dan bukti bahawa anda bukan seorang pemalas##
AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca kesemua maklumat dari Brigade Zameer Fisabilillah…