Tuesday, 28 June 2011

Freedom Flotila II vs Zionis Laknatullah (2011)

600 ahli pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dari seluruh dunia yang terdiri daripada pelbagai agama menyertai misi Freedom Flotila II termasuk penyertaan 10 sukarelawan dari negara Malaysia.Mereka akan belayar dengan 13 kapal penumpang,tiga kapal kargo yang membawa bekalan makanan, ubat-ubatan dan bahan binaan untuk disumbangkan kepada rakyat Palestin. Palestin berkata sekatan laut Israel adalah tidak sah dan ia menjejaskan pembangunan ekonomi Gaza. Tahun lalu, sembilan aktivis Turki terbunuh dalam serbuan ke atas konvoi sama.Tentera Israel dikritik hebat berikutan serangan pada Mei 2010 yang turut menyebabkan hubungannya dengan Turki terjejas teruk.Aktivis pro-Palestin dari 22 negara merancang untuk memulakan pelayaran flotila antarabangsa ke Gaza dari perairan Creta pada Khamis atau Jumaat minggu ini. Seorang anggota flotilla yang berasal dari Turki berkata latihan intensif diwajibkan bagi setiap peserta Freedom Flotilla II sebagai persediaan menghadapi sebarang kemungkinan serangan dari tentera zionis laknatullah.

Orang paling tua yang bercadang berlayar dengan kapal Kanada itu ialah wanita Amerika berusia 77 tahun. Malah, ada juga wanita dan lelaki berusia lebih 70 tahun. Sembilan lagi penumpang berusia 60-an dan kebanyakannya antara 40 hingga 60 tahun. Zionis kini dalam ketakutan tercengang lutut tatkala terkejut dengan kehadiran FLOTILA ini kemudian memberi amaran Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB=Parti Bodoh Bengap) mengenai ancaman bahaya disebabkan pelayaran flotilla kemanusiaan ke Gaza.Rejim zionis kini sedang mengadakan latihan besar-besaran membabitkan komando khas dan anggota penembak tepat sebagai persediaan memintas flotila berkenaan dan telah menyiapkan penjara untuk aktivis terbabit. Kabinet keselamatan Israel semalam meluluskan rancangan untuk menghalang bantuan misi kemanusiaan antarabangsa dari menceroboh sekatan di Genting Gaza.Duta baru Israel ke PBB, Ron Prosor, berkata semua Negara perlu menghalang flotilla berkenaan mencabar sekatan dilakukan rejim Zionis itu. Israel turut mengancam dengan mengharamkan wartawan antarabangsa sehingga sedekad(10 tahun) daripada memasuki negara itu jika mereka menyertai flotila yang merancang melanggar sekatannya ke atas Semenanjung Gaza. Amerika Syarikat dan Israel memberi amaran kepada aktivis antarabangsa rancangan mereka memecah sekatan Gaza akhir bulan ini adalah tindakan tidak bertanggungjawab dan berbahaya. Setiausaha Negara Amerika Syarikat, Hillary Clinton menegaskan pihaknya menentang misi kemanusiaan aktivis pro-Palestin, termasuk 10 orang dari Malaysia yang akan berlayar menaiki beberapa bot ke tebing Gaza minggu depan, berikutan ia adalah tindakan provokasi terhadap Israel. Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu mengadakan pertemuan dengan anggota Kabinet dan pegawai kanan tentera laut rejim itu bagi membincangkan mengenai rancangan menyekat kemaraan konvoi kemanusiaan ke Gaza, semalam.Selain itu, Kementerian Luar Israel juga diarah menghalang penghantaran bantuan kemanusiaan kepada 1.5 juta penduduk Palestin yang menderita akibat sekatan tidak berperikemanusiaan rejim itu dengan mengadakan beberapa mesyuarat dengan pemimpin Eropah dan Amerika Syarikat. Amaran itu menunjukkan kebimbangan Israel terhadap flotila antarabangsa selepas setahun misi serupa berakhir dengan kematian sembilan aktivis Turki ditembak komando tentera laut rejim itu. Tindakan Tel Aviv mengeluarkan amaran biadap itu membuktikan Israel tidak menghormati kebebasan media seperti yang didakwa rejim itu selama ini.

Rejim zionis Israel telah meningkatkan tekanannya kepada negara Mediterranean, termasuk Greece, bagi menghalang momentum misi kemanusiaan yang disertai lebih 1,000 sukarelawan dari 20 negara selepas kapal penumpang, MV Mavi Marmara, yang sepatutnya mengetuai flotilla menangguhkan pelayarannya atas sebab-sebab teknikal. Malah, kapal pilihan pertama sukarelawan Malaysia yang menggunakan bendera Scotland dipercayai disabotaj pihak tertentu menyebabkan ia tidak dapat belayar seperti dirancangkan.
Namun situasi di Greece agak berbeza dengan kebanyakan rakyat negara itu yang kini berhadapan krisis ekonomi dilihat pro kepada flotilla kemanusiaan yang turut ditentang Amerika Syarikat. International Freedom Flotilla II menyatakan bahawa ia menggesa kerajaan Greece agar jangan bersubahat dengan tindakan haram Israel dengan membuat tekanan.Ketahuilah,yahudi Amerika Syarikat turut menyertai flotilla ke Gaza dan berita terbaru kami dapat ialah hampir 28 peratus bilangan aktivis yang terlibat dengan misi ini ialah warga Amerika keturunan Yahudi.“Adalah penting untuk mempunyai Yahudi dalam bot ini.Pelobi Yahudi sungguh kuat di negara ini,” kata Richard Levy, peguam keturunan Yahudi di New York.

Tahukah anda? Tidak semua bangsa yahudi yang menyokong penubuhan zionis dan Negara Israel?Seperti yang telah kami terangkan sebelum ini bahawa tidak semua bangsa yahudi yang menyokong Negara Israel.Bangsa Yahudi yang membantah pertubuhan zionis ini turut menyertai protes membantu rakyat Palestin di Gaza. Kami ada pelbagai gambar di mana bangsa zionis yang melarang pertubuhan zionis ini kerap membuat demonstrasi di Palestin dan Amerika Syarikat. Mereka turut melabelkan kepada kaum yahudi yang menyokong pertubuhan zionis adalah YAHUDI AJARAN SESAT kerana agama yahudi telah diharamkan dari membentuk Negara Israel.Kitab Taurat telah melarang pembentukan Negara bagi bani Israel disebabkan bani Israel suka membunuh para-para Nabi terdahulu dan bani Israel suka membuat kezaliman serta kerosakan di dunia.

Bersama-samalah kita semua mendoakan kejayaan Freedom Flotilla II ini dalam usaha menghapuskan sekatan zionis terhadap Palestin. Sesungguhnya Israel laknatullah sentiasa mengekalkan sikap kesyaitanannya dengan menzalimi manusia demi kepentingan peribadi.Isael laknatullah kini sedang mempersiapkan pembinaan kuil berdekatan Masjid Al-Aqsa dan di bawah Masjid Al-Aqsa sudah pun dibina oleh yahudi untuk menyambut ketibaan dajjal mereka yang bakal keluar tidak lama lagi apabila diizinkan ALLAH SWT.Kuil tersebut dinamakan sebagai Haikal Sulaiman(Kuil Sulaiman).Zionis juga kini sedang sibuk menggali terowong bawah masjid Al-Aqsa dan sanggup mencipta gempa bumi palsu.Kerja menggali itu dijalankan di bawah tembok Buraq(tembok yang digunakan oleh Rasulullah SAW untuk menambat Buraq ketika peristiwa Israk Mikraj suatu ketika dulu).

Maklumat tambahan mengenai ini akan dihujahkan dengan lebih lanjut kepada ahli kami Brigade Zameer Fisabilillah melalui akaun rahsia sahaja. Sudah bersiap sediakah anda untuk menerima ilmu dari kami???Semestinya anda semua tidak bersiap sedia,maka kami hanya berhujah sedikit sahaja pada anda semua dan selebihnya bakal dibentangkan kepada ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius sahaja melalui akaun rahsia yang tidak diketahui oleh kebanyakan di kalangan anda semua.

Artikel ini dipetik secara rasmi menerusi laman web milik Brigade Zameer Fisabilillah
www.salamperingatanfisabilillah.blogspot.com
www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com
www.ilmuakhirzaman.blogspot.com
###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###
Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan.Kami ceritakan kepada anda satu cerita yang jarang diberitahu oleh guru anda semasa di bangku sekolah,amat jarang diberitahu oleh pensyarah anda semasa di IPT,amat jarang diberitahu oleh ustaz/ustazah yang anda kenali,amat jarang dikaji oleh ulamak di sekeliling anda…..Hantarkan butiran yang kami perlukan itu ke alamat emel kami jika anda serius ingin mengikuti perkembangan ilmu yang akan kami hujahkan dengan lebih mendalam.Terpulanglah kepada anda hendak menganggap sesuatu yang negatif pada kami kerana sesungguhnya Allah MAHA MENGETAHUI.Kepada semua yang selalu mengikuti perkembangan semasa kami,semestinya mereka dapat memahami setiap kata-kata kami.Nantikan penjelasan ringkas yang bakal terungkap tidak lama lagi kepada semua dan penjelasan lebih mendalam di kalangan ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Maklumat lanjut?Sila lihat nota kami yang bertajuk "Ingin mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah???"

Anda bakal menyesal sekiranya terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Penyesalan anda telah pun berlaku tahun lepas dan terlalu banyak maklumat rahsia yang kami dedahkan di internet telah digodam oleh zionis dan sekutunya kerana mereka dalam ketakutan di saat kami bongkarkan rahsia-rahsia tersebut.

Sudah tiba masanya kami mencipta satu sistem khas yang memudahkan anda mendapat maklumat bermanfaat dari kami sekiranya facebook kami di tutup oleh zionis dan sekutunya yang banyak kutu syaitan atau laman web kami di godam oleh golongan yang memendam rasa dendam,hasad dengki,suka memfitnah dan munafik.Apakah sistem tersebut?Mahukah anda mengetahuinya? Kami memperkenalkan kepada anda,sistem perkhidmatan sms dari kami. Dapatkan maklumat hanya di hujung jari anda,Jadilah orang pertama menerima berita terkini setiap hari Brigade Zameer Fisabilillah!Langganilah segera,dunia sudah akhir zaman….

Sekiranya anda menganggap kami cuba menipu anda,teruskanlah menanti disini dan biarkanlah masa berlalu pergi.Anda akan merasai kelainannya dan anggapan anda itu 100% meleset sama sekali kerana apa yang kami katakan kini bukannya satu penipuan dan omong kosong.Anda juga akan rasa terkejut apabila mendapat tahu bahawa ilmu yang kami sebarkan jauh lebih berharga dari rokok@peralatan mekap anda yang bernilai puluhan ringgit,jauh lebih bernilai dari telefon bimbit milik anda yang bernilai ratusan ringgit,jauh lebih berbeza dari televisyen plasma anda yang bernilai ribuan ringgit,jauh lebih bermanfaat berbanding harga kenderaan anda yang bernilai puluhan ribu ringgit,jauh lebih penting berbanding harga rumah anda yang bernilai ratusan ribu ringgit….Renung-renungkanlah

AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca…
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626

http://www.facebook.com/notes/ilmu-akhir-zaman/nasihat-brigade-zameer-fisabilillah-kepada-semua-sebelum-menuntut-ilmu-rahsia/242670269076488


Tiga Golongan Selepas Membaca NOTA BERMANFAAT Ini
Selepas anda membaca nota ini, anda berhak memilih anda golongan yang mana seperti tertera di bawah.Tiga golongan manusia selepas membaca artikel ini:

1) golongan yang suka share nota ini kepada semua MANUSIA
Sila klik butang share di bawah nota ini. Segala kandungan bermanfaat boleh diambil untuk sebaran umum,simpanan, dan sebagainya.Sekiranya anda ingin menyebarkan nota ini ke halaman website lain, SILA LETAKKAN pautan link pada blog anda atau pada artikel yang diambil sebagai kredit kepada penulis...Jazakumullah..Awas!!!Jangan sesekali kerana anda ingin mengejar populariti sehingga suka copy paste dan letakkannya sbg nota hasil penulisan anda sedangkan bukannya anda yang menulis dan mengkaji dengan lebih mendalam nota ini.Ingatlah,ALLAH memerhati segala yang anda lakukan dan Allah mengetahui niat tersembunyi anda itu.
Contohnya,SILA LETAKKAN AYAT INI,
SUMBER dari www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com & http://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436 & http://www.facebook.com/pages/Ilmu-Akhir-Zaman/242395085770673

Anda umpama tanah. Walaupun hujan hanya turun seketika,anda telah memanfaatkannya sebaik mungkiin. Contohnya, tanah ini akan cepat-cepat mengambil manfaat dari air hujan yang turun sebentar tadi lalu menumbuhkan buah-buahan yang segar untuk kebaikan manusia sejagat.

2) golongan yang suka membantah ayat Al-Quran dan As-Sunnah
Golongan ini suka membantah sesuka hati seolah-olah dia sahaja yang betul. Padahal tanpa dia sedari, kadangkala dia bercakap secara membantah.Ingatlah,perselisihan itu akhirnya akan membawa kecelakaan kepada diri anda sendiri. Apa yang pasti,JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU, rajinkanlah dirimu mendekatinya sebelum kamu diiringi ke pusara....JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN DAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU...(hendak baca huraian lebih lanjut,sila baca sepenuhnya info pada page ini)
 Anda seumpama batu-batuan dan pasir.Walaupun hujan selalu turun, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku. Batuan tadi tetap kekal sebagai batuan serta tidak menumbuhkan sesuatu yang bermanafaat seperti buah dan sebagainya.

3)golongan yang masuk telinga kanan,keluar telinga kiri
Golongan ini akan memudaratkan dirinya sendiri tanpa dia sedari. Golongan ini walaupun tidak menentang Dakwah Islamiyyah itu contohnya, namun kehadiran mereka juga seolah-olah tidak dirasai oleh masyarakat, kerana mereka menjadi golongan yang tidak ada sensitiviti dan kesedaran untuk membangunkan ummah dengan wasilah Islam yang syumul.Ingatlah,anda boleh komen setiap statement dan nota saya,asalkan komen anda adalah komen motivasi bukannya komen yang bersifat membantah atau komen yang dikategorikan lari dari topik seperti yang telah berlaku sebelum ini.
Anda di ibaratkan seperti air kolam yang bertakung. Keadaan air ini tetap kekal sebagai air dan tidak membuahkan apa-apa hasil yang lain. Apabila hujan turun, air tadi hanyalah akan bertambah, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku.


###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah######Sila klik butang SHARE di bawah untuk share maklumat ini bersama rakan-rakan anda, apalah gunanya jika anda mendapat maklumat bermanfaat ini tetapi anda terlupa untuk menyebarkannya kepada orang ramai###
###Sila klik butang LIKE pada segala statement,nota,gambar,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa anda telah habis melaksanakan tugas membaca dan bukti bahawa anda bukan seorang pemalas.
###ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!###